måndag 14 september 2009

Regn och trasiga väskor

Igår var en sjukt lång dag, med en himla tidig morgon, massa väntanden på fik, massa regn och en himla trasig väska.
Det första som händer när vi landat, är att vi ser att hannas väska är trasig. Ena hjulet hade lossnat, och efter att vi klagat lite till nån väskansvarig sa han att dom skulle skicka någon till vår adress som kan laga väskan.
Sen började den långa, långa,långa vägen till Bricklane. På Heathrow gick det bra, med dragvagnar och rullband. Att det på tuben inte finns några rullband eller dragvagnar och väldigt många trappor, gjorde inte hannas 26 kg tunga väska lättare att släpa. När vi sedan hade hundra meter kvar till brick lane att gå från bussen, började det- wait for it- ...spöregna. Vi slängde oss in på första bästa fik och hamnade i koma i sofforna tills Anna ringde och sa att hon slutat och att vi kunde komma hem till henne. Behöver jag säga att handtaget på väskan lossnade på vägen dit?
Men det som inte dödar-det härdar och vi känner oss lite som tappra krigare. Nu har vi tagit oss i hamn, och det känns faktiskt väldigt bra! Anna och johans hus är jättefint och att dom säger att vårat är ännu finare, känns ju inte fyskam :)
Efter en varm dusch, stark mat och lite te så var humöret på topp igen och vi hade en mysig kväll med anna och johan.
Idag ska vi ut och orientera oss i området, strosa i på brick lane, söka lite jobb som vi blivit tipsade om och bara njuta av att vi numera är londonbor.

1 kommentar:

annam sa...

+447946145525, mitt nummer, RING!