fredag 18 september 2009

Senaste dagarna har mestadels bestått av jobbsökande och fikapauser i mängder.
Igår blev det en runda på Primark, där vi efter galet shoppande blev upphämtade av AnnaM som tog oss till sitt och Saras place i Marble Arch. Efter några timmars häng där begav vi oss in till Picadilly Circus och Soho. Där besökte vi x antal olika pubar och träffade en del trevligt folk. Den trevligaste, riddaren i nöden, the saviour of the night, var mannen som skjutsade mig och hanna gratis i sin cykelkärra då vi inte kunde hitta var bussen gick. Antar att han såg precis hur trötta och uppgivna vi var. THANKS!

Idag har vi flyttat in i vårat rum i huset på Bethnal Green, som förövrigt är HUR fint som helst. Över alla förväntningar, helt klart. Bilder kommer då tid och ork finns.

2 kommentarer:

Nils sa...

Harligt att allt ar bra, pubrundorna lat ratt nice. Upp med snyyga bilder pa fina london nu och aven erat crib! Lycka till med jobbsokandet, vi borjar soka pa mandag:) Hade bra! /nisse p

Eva Mo-Viktorsson sa...

Så bra att ni fick flytta in lite tidigare, och att det är så bra standard. En jobbarkompis son, åkte över i måndags och bor på vandrarhem.....Undrar hur många Skellefte-bor som åkt till London de senaste veckorna?
Ska bli kul med lite bilder sen!
Kram!